Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

v.a. - 1984 - Decoder OST [What's So Funny About, 1992] FLAC


Το ξεθαψα προχτες και ειπα να κατεβασω και την ταινια...για την οποια αντιγραφω...

''Η μουσική Muzak σχεδιάζεται για να επενδύσει διακριτικά συγκεκριμένους χώρους της καθημερινής ζωής (εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, κτίρια γραφείων,ασανσερ κ.ά.), με σκοπό την ανάλογη επίδραση στην ανθρώπινη διάθεση και συμπεριφορά.
΄Ενας νεαρός πανκ sound artist (FM Einheit - Einsturzende Neubauten) ανακαλύπτει τις ηχητικές συχνότητες που μπορούν να επηρεάσουν δραστικά την ανθρώπινη διάθεση και συμπεριφορά.Σε ένα όνειρο του βλέπει την στριπτιζεζ φίλη του (την υποδύεται η πραγματική cristiane f) παρέα με τον Burroughs και τον αρχιερέα (Genesis P-Orridge -Throbbing Gristle, Psychic TV) ενός κινήματος που κηρρύτει οτι "Η πληροφορία είναι σα μια τράπεζα.Κάποιοι από μας είναι πλούσιοι...κάποιοι από μας είναι φτωχοί από πληροφορία. Όλοι μας μπορούμε να είμαστε πλούσιοι!Η δουλειά μας, η δουλειά σας, είναι να ληστέψουμε την τράπεζα."Κλέβει την κασσέτα από ένα fast food restaurant- με στρατιωτική εκπαίδευση του προσωπικού- που παίζει muzak, αποκωδικοποιεί την μουσική ,την remixαρει με τους δικούς του ήχους και δημιουργεί το αντι-muzak. Αφού πρώτα την αντιγράψει πολλές φορές, αντικαθιστεί την καινούργια κασσέτα με αυτές των καταστημάτων και τις μοιράζει σε άλλους πάνκιδες στο δρόμο διαδίδοντας τον ήχο παντού. Ακολουθεί πανικός, ταραχές, μαζικές εξεγέρσεις. Η εταιρία/αλυσίδα φαστφουνταδικων δεν μπορεί να το ανεχτεί και στέλνει έναν hit-man (Bill Rice-Coffee and Cigarettes(2003) να σταματήσει το αντι-muzak κίνημα.
Γερμανικό underground πειραματικό low budget cyberpunk sci-fi,εμπνευσμένο απο τις ιδέες του Burroughs , ο οποίος έχει μια μικρή συμμετοχή,με πρόθεση να μοιάζει σαν οπτικό beat ποίημα.Σε στιγμές μοιάζει ερασιτεχνικό χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό. Χρησιμοποιεί τεχνικές πρώιμου videoart, έντονο contrast, έντονα χρώματα, dream machine, πειραματική μουσική, cut ups,"άκυρο" φωτισμό, βατράχια, μπομπίνες, λούπες, μπλιμπλίκια, οπλοκασσετόφωνα, αισθητική τρομοκρατία, μπάχαλα απο την επίσκεψη reagan στο βερολίνο.Mια πολιτική ερμηνεία στο έργο του Burroughs.''


...τα αποπανω ειναι απο το Cinetentas οπου και υπαρχει λινκ για κατεβασμα

Εδω θα βρειτε το soundtrack σε lossless & τα scans

9 σχόλια:

  1. Τελειο το Soundtrack !
    Και ενα ζητουμενο αν τοχεις και μπορεις να το ανεβασεις:

    TV PERSONALITIES - TOP GEAR CD

    Ευχαριστω για ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τοχεις ; Τελεια !!!!
    Το βλεπεις να ανεβαινει συντομα ;
    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επισης αν μπορεις να προθεσεις αυτο το κομματι απο TV Personalities:
    My Dark Places (I Will Remix)
    Ευχαριστω Πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχω αυτο...Television Personalities - 2006 - My Dark Places [Domino, 2006] FLAC

    τα Remixes οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To Dark Places 2006 το εχω και γω,απο τα remixes ψαχνω μονο το κομματι My Dark Places (I Will Remix) αλλα αφου δεν το εχεις θα συνεχισω να το ψαχνω.
    Το TOP GEAR CD θα ανεβει τελικα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χιλλιαδες Ευχαριστω Για Τους TVPs Αδελφε.
    Μολις Το Κατεβασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή